Asennot homoseksuaaliseen kuvina mies siveysvyössä

Kuitenkin myös monet muut seksiaktiviteetit olivat naisten ajatuksissa yleisiä. Lisäksi yli puolet oli fantasioinut seuraavista asioista: Naisten harvinaisimmat fantasiat annetulla listalla olivat seksi eläimen kanssa, raiskausfantasiat siten että itse raiskaajana, fistaaminen kumppanin anaaliin tai omaan anaaliin , siveysvyö itselle tai kumppanille.

Klikkaa tästä nähdäksesi koko listan naisten seksifantasioista. Miesten top 3 -fantasioihin lukeutui myös anaaliseksi, jossa kumppani on vastaanottavana. Yli puolet miesvastaajista oli fantasioinut myös seksistä muun kuin oman kumppanin kanssa. Miesten harvinaisimmat fantasiat annetulla listalla olivat bukkake niin että useita miehiä ejakuloi omille kasvoille , siveysvyön laittaminen kumppanille ja seksi eläimen kanssa.

Yksi mies ilmoitti, ettei hänellä ole ollut seksifantasioita. Klikkaa tästä nähdäksesi koko listan miesten seksifantasioista. Eroja ja yhtäläisyyksiä naiset vs. Jo aiemmin mainitun Quebecin yliopiston psykologian laitoksella tehdyn tutkimuksen mukaan miehillä on enemmän fantasioita kuin naisilla ja he kuvailevat niitä yksityiskohtaisemmin. Tässä kyselyssä naiset valitsivat keskimäärin miehiä useampia vastauksia siihen, mistä asioista he ovat fantasioineet.

Joukossa oli kuitenkin toki myös miehiä, jotka olivat valinneet fantasioineensa lähes kaikesta listalla mainitusta. Naisten vastauksissa oli usein monia sellaisia fantasioita, joista yli puolet naisista on fantasioinut, kun taas miesten vastaukset vaihtelivat enemmän.

Osa fantasioista oli molemmilla sukupuolilla yhtä yleisiä. Tämä ehkä hieman yllätti, sillä olisin voinut ajatella useiden miesten fantasioivan kahdesta naisesta. Juurikaan kukaan heteroksi itsensä määrittelevä mies ei ollut fantasioinut seksistä miehen kanssa, mutta sen sijaan puolet heteronaisista kertoi fantasioivansa seksistä myös samaa sukupuolta olevan kanssa. Lue lisää alempaa siitä, miten seksuaalinen suuntautuminen vaikutti vastauksiin.

Eroa sen sijaan oli siinä, että miehistä lähes puolet fantasioi anaaliseksistä myös vastaanottavana. Olisi mielenkiintoista tietää, vaikuttaako Fifty Shades -buumi edelleen naisiin vai olisiko luku ollut suunnilleen sama jo ennen sitä. Pissaleikkifantasiat ovat miehillä hieman yleisimpiä. Biseksuaalit miehet 15 vastaajaa.

Huomattavaa siis on, että biseksuaalit miehet ovat fantasioineet anaali- ja suuseksistä molemmissa rooleissa. Sen sijaan esimerkiksi ryhmäseksifantasioiden yleisyydessä ei ollut merkittävää eroa heteroiden ja biseksuaalien välillä.

Ei-heteroksi itsensä määrittäneillä myöh. Heteronaisilla on ollut fantasioita samasta sukupuolesta vain puolella. Esimerkiksi sidottuna olemisesta, suuseksistä antajana, roolileikeistä tai seksi muun kuin oman kumppanin kanssa -fantasioissa ei ollut merkittävää eroa hetero- ja biseksuaalinaisten välillä.

On huomattava, että kyselyyn vastanneet naiset olivat keskimäärin miehiä nuorempia. Selittäisikö ikäero joitakin eroja tässä kyselyssä miesten ja naisten välillä? Naisilla alistaminen oli yleisin fantasia, mutta erityisen yleistä se oli 19—vuotiaiden naisten joukossa: Sen sijaan tähän kyselyyn vastanneet yli vuotiaat naiset 4 vastaajaa eivät ole yhtä lukuun ottamatta fantasioineet alistettuna olemisesta, vaan heillä yleisimpiä fantasioita ovat mm.

Vastaajien lukumäärä ei suuri, joten nämä voivat olla täysin sattumaakin. Ryhmäseksistä sen sijaan olivat kiinnostuneita erityisesti vanhemmat naiset. Yli vuotiailla miehillä yleisin fantasia oli seksi muun kuin oman kumppanin kanssa, kun taas alle vuotiailla yleisin fantasia oli suuseksi sekä vastaanottajana että antajana.

Suuseksi antajana tuli silti hyvänä kakkosena yli vuotiaillakin ja kolmantena anaaliseksi jossa kumppani vastaanottajana. Alle vuotiaista vain puolet oli fantasioinut seksistä muun kuin oman kumppanin kanssa ja alle vuotiailla luku oli alle puolet. Tässä kyselyssä ei kysytty parisuhdestatusta, jolla saattaisi olla vaikutusta. Nuorilla ei välttämättä ole edes ollut vakituista kumppania, jolloin he eivät ole voineetkaan fantasioida seksistä jonkun muun kanssa.

Alistettuna olemisesta oli haaveillut lähinnä nuoret miehet; yli vuotiaista vain harvat olivat siitä kiinnostuneita. Sama oli dominoivana olemisen kohdalla.

On huomattava, että nuorissa oli enemmän biseksuaaleja ja juuri he näyttivät olevan alistettuna olemisesta kiinnostuneita. Tässäkin jo työtä riitti. Seksifantasiakyselyn vastaukset on jaettu kahteen eri merkintään.

Tässä osassa on kerrottu mm. Ykkösosassa on kerrottu vastaajien taustatiedot sekä fantasiat, joita vastaajilla on ollut, joten aloita lukeminen siitä. Suurin osa kaikista vastaajista oli sitä mieltä, ettei heillä ole ollut mitään epätavallisia seksifantasioita. Naiset olivat miehiä useammin sitä mieltä, että jokin heidän fantasioistaan on epätavallinen.

Epätavallisiksi fantasioiksi vastaajat kokivat seuraavanlaisia: Kaikki eivät tarkentaneet, mitä fantasiaansa he pitävät epätavallisena. On mielenkiintoista, että esimerkiksi anaalin nuoleminen tai pissajutut koettiin tavallisesta poikkeavana fantasiana.

Tässäkin kyselyssä kun tuli ilmi, että rimming on suht yleinen fantasia: Pissajutuistakin on fantasioinut monet, lue tarkemmin osasta yksi. Osa vastaajista on tuntenut häpeää seksifantasioistaan.

Avoimessa vastauksessa oli mahdollista tarkentaa, mistä ja miksi on tuntenut häpeää. Jotkut naiset ovat tunteneet häpeää jopa ylipäätään siitä, että ovat fantasioineet. Samaan ikäluokkaan kuuluva toinen nainen taas oli kommentoinut seuraavasti: Näiden lisäksi muutama nainen kaikki alle 25v mainitsi tietyn fantasia-aiheen, joka on aiheuttanut häpeää. Pissaleikit saivat kaksi mainintaa, age play yhden. Miehillä häpeän tunnetta oli aiheuttanut mm. Myös 25—vuotias mies kertoi, että omaan anaaliin liittyvät fantasiat ovat aiheuttaneet häpeää, koska hänellä on pelko asian tulemisesta yleisesti julki.

Anaaliseksi on aiheuttanut häpeää myös muulla tavoin, sillä eräs 25—vuotias mies kommentoi seuraavasti: Eräs nuori mies kertoi sellaisten fantasioiden aiheuttaneen häpeää, jotka ovat oikeasti toteutettuina laittomia. Avoimessa vastauksessa oli mahdollista kertoa siitä, onko jakanut fantasioitaan kumppaninsa kanssa ja onko fantasioita toteuttanut oikeassa elämässä. Tässä joitakin esimerkkejä vastauksista. Olen nuollut puolison anaalia ja anaalifistannut rystysiä myöten, puoliso on sormettanut minun anaaliani.

Pissaleikit tuskin koskaan toteutuvat. Eräs mies ei ikätietoa kertoo seuraavasti: Tiedän kuitenkin että raiskatuksi tulemisen haluan pitää vain fantasiana enkä koskaan oikeasti kokea sitä. Pitkään myös luulin seksin oman sukupuoleni kanssa olevan vain fantasiaa sillä sopivaa partneria ei ole helppo löytää enkä pidä kaikista homoseksin muodoista lainkaan.

Useimmat kertoivat siitä, mitä fantasioita ovat muun muassa toteuttaneet. Useat huomauttivat erityisesti raiskausfantasiasta, että kyseessä on todellakin vain fantasia. Nainen 36—45v vastasi seuraavasti: Kumma kyllä, minut on nuorena oikeasti raiskattu, mutta silti fantasia raiskatuksi tulemisesta kiihottaa. Mutta on siis pelkkä fantasia, jolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, miltä raiskaus oikeasti tuntuu. Fantasiassa miehet kyllä, heitä on kaksi — nuori ja vanha , ottavat minut siten, että nautin siitä.

Toinen samaan ikäluokkaan kuuluva nainen kertoo näin: Niistä on vain suodatettu osa pois, esim. Olen päässyt toteuttamaan sekä itseni että kumppanin fantasioita ja pääsääntöisesti kokemukset ovat olleet oikein mukavia.

Muutama asia on tuntunut ajatuksissa kiihottavammalle kuin toteutuksessa. Joitakin ajatuksia on olemassa, joita haluaisin päästä oikeasti toteuttamaan. On myös joitakin, esim joku raiskausfantasia, jota en haluaisi oikeasti kokea. Jotkut koetut asiat ovat olleet varsin onnistuneita, kuten kolmen kimppa, mutta eivät kaikkien kanssa toimisi tai ovat osoittautuneet jälkeenpäin vähän hankaliksi asioiksi.

Kaksoispenetraatio jäänee myös fantasian asteelle, oikeassa elämässä menisi varmaan vaan kauheaksi säheltämiseksi enkä varmaan siitä loppuunsa edes nauttisi.

Seksi naisen kanssa ja pissaleikit menee taas kategoriaan en ole varma asiasta. Ajatuksen tasolla aivan äärettömän kiihottavia, mutta en sitten tiedä. Roolileikeistä taas ei tule mitään kun ei yksinkertaisesti vaan pidä pokka! Eräs nainen kertoo seuraavasti: Joku muu -sukupuolen valinnut nuori kertoi näin: Osa on syntynyt mielenkiinnosta tai sitten vain tämän kieron ajatusmaailman kanssa.

Joku muu -sukupuolen valinnut vastasi kysymykseen seuraavasti: Itseppä tuo ei niin omia ajatuksiaan jaa, ellen niitä koita kaivella. Miehistä alle kolmasosa oli vastannut jotain tähän kysymykseen. Suurimmaksi osaksi näissä vastauksissa tuotiin ilmi, että fantasioita on kerrottu kumppanille ja vastaanotto on ollut positiivista.

Jotkut kuitenkin pitivät fantasiat vain oman päänsä sisällä. Fantastiset fantasiat jäävät oman pään sisään. Jo pelkkä kertominen voi olla kiihottavaa, ja on kiihottavaa tietää toisen fantasioista vaikkeivät täysin kohtaisikaan omia.

Kannattaa ehdottomasti kertoa sitten kun partneri on tutumpi! Hän on kuunnellut tuomitsematta ja ollut valmis kokeilemaan kaikkea kohtuuden rajoissa. Sama on toiminut myös toisin päin, enkä muista että kumppanini toteutuskelpoisista fantasioista kovin moni olisi jäänyt kokeilematta. Yli puolet oli kertonut ainakin joistain fantasioistaan, mutta pieni osa ei ollut kertonut fantasioistaan lainkaan esimerkiksi kumppanin reaktioita peläten. Puolisoni on kiinnostunut anaaliseksistä, eipä siinä ollut mitään sen kummempaa kun asiasta kertoi kun kiinnosti minuakin vastaanottavana.

Mutta omasta mielestäni olen arka kertomaan omia fantasioitani. Kertomukset löytyvät erillisestä postauksesta , jonne saa myös jättää lisää kertomuksia fantasioistaan. Seksifantasiakyselyn lopussa oli mahdollisuus kertoa lyhyesti jokin omista fantasioistaan. Vain pieni osa oli kyseiseen kohtaan kommentoinut, mutta kyseiset tarinat siis julkaisen kuitenkin näin omana merkintänään.

Suuri kiitos kaikille vastaajille. Kyselyn tulokset julkaisen blogissa pian — pysykää siis kuulolla! Ja muistakaahan vastata tämänhetkiseen seksielämäkyselyyn. Nainen 36—45v kertoi raiskausfantasiansa: Vanha ja lihava raiskaa minut ensin, mikä tuntuu erittäin vastenmieliseltä.

Sitten on nuoren vuoro; hän on ujo ja hyvin nuori, ehkä vasta 18, ja kaikesta näkee, että hän on ensi kertaa asialla. Hän ei edes halua raiskata minua, vaikka olen lattialla likaisen patjan päällä levälläni häntä varten samalla, kun vanhempi upseeri pitelee minua aloillaan. Näen, että nuoren miehen penis jäykistyy, ja kiihotun siitä. Mies v kuvaili fantasiaansa haaremista ja peppupanoista: Heistä jokainen, kuten minäkin, rakastaa anaaliseksiä ja se kuuluu olennaisena osana ryhmäorgioihimme.

Sineplexin Reverse Gangbangit ovat aika lähellä sitä, minkä haluaisin vielä joskus toteuttaa itselleni. Nainen v kertoi ekshibitionismia sisältävästä fantasiastaan: Minulla ei olisi pikkuhousuja hameeni alla. Mies koskettelisi minua välillä salaa ja jossain kohtaa joku toinen mies huomaisi sen.

Hän tulisi juttelemaan meille ja kysyisi mieheltäni, saako hänkin koskea. Minulta ei edes kysyttäisi lupaa, kun tunnen jo vieraan miehen viileät sormet kokeilemassa märkyyttäni. Lähdemme baarista hotelliin ja harrastamme ryhmäseksiä, jossa toinen panee minua perseeseen ja toinen pilluun. Nainen v kertoi hieman kiltimmän seksifantasian: Paljon rakkautta sisältävää intohimoista seksiä.

Saan monia orgasmeja oikeassa elämässä en saa joiden aikana lähes pyörryn. Mies imee täydellisesti klitoristani ja samalla sormettaa minua peppuun.

Olin ollut pilkillä aamupäivän ja läksin hiljalleen kulkemaan mökkiäni kohti jonka olin vuokrannut päivää aikaisemmin tähän tarkoitukseen. Nousin mökin kuistille ja rupesin avaamaan ovea.

Samassa silmissäni pimeni ja vaivuin tiedottomana kuistille. Heräsin hyytävään kylmyyteen ja huomasin olevani sidottuna mökin kaiteeseen kädet ja jalat levitettynä x-asentoon. Kirosin hiljaa kovaa kohtaloani joka oli minut tähän tuonut. Samassa mökin ovi avautui ja nuori nainen tai oikeastaan tyttö tuli kuistille pukeutuneena farkkuihin ja ihastuttavaan kaulanauhaan.

Kädessään hän kantoi kannua ja ennen kuin ehdin edes kirota hän kaatoi kuumaa vettä iholleni. Sinua on naurettavan helppo käyttää hyväkseen ja sinulle nauretaan takanapäin — aina. Ensimmäiset sanat jotka Rapu oppii ovat: Tätä hokevat niin pikkupojat kuin tytötkin. Lykkäät aina kaikki asiat huomiseen, jonka takia sinusta ei ikinä tule yhtään mitään.

Suurin osa sosiaaliavusta nauttivista on Rapuja. Itket paljon ja äänekkäästi, joka huvittaa suunnattomasti muita. Sinulla on naurettava tarve yrittää kahlita kaikki läheisesi yhdeksi vitun nipuksi, jota yrität johtaa sairaalloisen mustasukkaisen mielesi avulla. Maailmassa tälläkin hetkellä miljoonia ihmisiä rukoilee, ettei kukaan Rapu rakastuisi heihin.

Siveysvyön lukon numero Onnenväri: Kaikki paitsi keitetyn ravun punainen Motto: Sinulla on harhakäsitys, että olisit synnynnäinen johtaja. Muut tajuavat, että olet vain mitätön kiipijä. Useimmilla leijonilla on sadistinen simputtajan luonne, jonka vuoksi leijonia ammutaan paljon armeijassa. Olet turhamainen etkä kestä rehellistä arvostelua.

Jalopeurat ovat valitettavasti melko varakkaita. Leijonat mylvivät kuin mehtäsiat saadakseen äänensä kuuluviin, mutta todellisuudessa karjumisen kohteeksi joutuvat kuuntelevat karjuntaa vain silkasta mielenkiinnosta.

Olet johdonmukainen ja inhoat epäjärjestystä. Saatat siivota autoasi kolme vuorokautta putkeen. Pikkutarkkuutesi raivostuttaa muita, joten Neitsyet eivät päädy lainkaan avioon. Olet kylmä ja tunteeton, lisäksi nukahtelet rakastellessasi. Neitsyet ovat mahdottoman hyviä bussikuskeja. Neitsyt on luultavasti kaikista tähtimerkeistä vittumaisin.

Ihmeellinen tekopyhä säntillisyys ja patologinen turvallisuuden hakeminen käyvät joskus niin valtavasti muiden merkkien edustajien hermoille, että tapahtuu ikäviä asioita — Neitsyille. He ovat varsin korkealle arvostettuja vankilan omassa hierarkiassa. Kuolemaan tuomituista vain Neitsyiden kohdalla tuomio pannaan aina täytäntöön välittömästi.

Mikä tahansa luotettava numero Onnenväri: Mikä tahansa väri, joka ei haalistu vaan pysyy aina samanlaisena Motto: Olet hauras lyyrikko ja sinun on vaikea pitää jalat maassa.

Jos olet mies, sinulla on hyvin voimakkaita homoseksuaalisia taipumuksia. Onnistut työ- ja raha-asioissa mainiosti.

Vaaka-naiset onnistuvat parhaiten prostituutiossa hyvän vaaka-asentonsa vuoksi. Vaaka on ainoa joka jaksaa katsella omaa persettään peilistä vaikka kuinka kauan.

Vaaoilla on valitettavan usein varsin hyvät perseet. Naispuolinen Vaaka ei ole sisäistänyt, että persettä ei ole suunniteltu vain katsottavaksi. Voiko teillä maksaa Visalla? Olet ovela liikeasioissa, eikä sinuun voi niissäkään luottaa. Pääset huipulle, koska olet täysin kylmäverinen taktikko. Olet hyvin seksuaalinen, joten aloitat masturboinnin jo tarhassa. Aikuisena sinua kiihottavat erityisesti muiden puolisot. Useimmat Skorpionit ammutaan sänkyyn ei omaan.

Skorpioneille on kehittynyt varsin voimakas intuitio, joten ne saattavat yhdellä vilkaisulla havaita keneltä ne saavat mahdollisimman primitiivistä seksiä lähimmän vartin aikana.

Monet Skorpionien seksuaalisen himon kohteeksi joutuneet miettivät vielä vanhainkodissakin, että mikä heihin oikein iski? Mikäli muisto palautuu elävänä mieleen, hiippailee tällainen vanhus vielä viimeisillä voimillaan onanoimaan vanhainkodin paskahuusiin. Olet onnettoman optimistinen ja innostunut. Sinulla on uhkarohkea taipumus luottaa onneesi, jota sinulle ei ole suotu lainkaan.

Suurin osa Jousimiehistä on alkoholisteja tai päihteiden väärinkäyttäjiä. Kännissä Jousimiehen kuvittelevat olevansa henkisiä opettajia. Kaikki pitävät Jousimiehiä naurettavina. Jousimiesten kasvonpiirteet muistuttavat usein hämmästyttävästi hevosen piirteitä. Yleensä Jousimiehet ovatkin hevosten reinkarnaatioita. Mikäli Jousimies ei sairasta keliakiaa niin hänen lempiruokansa on ämpärillinen kauroja.

Jousimiehellä on lähes poikkeuksettavoimakas tarve matkustaa. Jousimiehiä arvostetaan aina, kun ne ovat matkoilla. Olet vanhoillinen känisevä kranttu, joka pelkää riskejä.

Onnennumero: Siveysvyön lukon numero. Onnenväri: Jos olet mies, sinulla on hyvin voimakkaita homoseksuaalisia taipumuksia. Onnistut työ- ja Motto: ” Käänny ympäri niin kokeillaan yhtä toista asentoa” Auto: Chevy . Kurssi 7 Kukkien antaminen vaimolle ei ole vahingollista terveydelle – Kuvia ja ääninauha. Kurssi 8. Casual Dating Nurmes lähetyssaarnaaja asento massage sex full video October . naiset hieromasauva hieronta hohtava Homoseksuaalinen nainen I. Amateur teini koira kuva abc siihtala suomi 24 tornio mies siveysvyössä parisuhde kriisi . tammikuu Arvostamme ehdottomasti naisten siveysvöitä Halutaan rangaista vain miehiä satunnaisestakin seksin ostosta, mutta ei Eli ongelmaa ei ole olisi jos seksiä harrastettaisiin saunan jälkeen perinteisessä asennossa, pimeässä Ehkä kohta kuvia jopa tuollaisiin darkmoonfantasy.eu ovat julkisuus hakuisia.

Suurin osa Jousimiehistä on alkoholisteja tai päihteiden väärinkäyttäjiä. Kännissä Jousimiehet kuvittelevat olevansa henkisiä opettajia. Kaikki pitävät Jousimiehiä naurettavina. Jousimiesten kasvonpiirteet muistuttavat usein hämmästyttävästi hevosen piirteitä. Yleensä Jousimiehet ovatkin hevosten reinkarnaatioita. Mikäli Jousimies ei sairasta keliakiaa, niin hänen lempiruokansa on ämpärillinen kauroja. Jousimiehellä on lähes poikkeuksetta voimakas tarve matkustaa. Jousimiehiä arvostetaan aina, kun ne ovat matkoilla.

Et tee mitään, olet siis laiska. Yksikään kaurisihminen ei ole koskaan tehnyt mitään merkittävää tässä eikä muissa maailmoissa. Kauriiden ei pitäisi pysyä kauaa paikoillaan, koska ne karkottavat ominaishajullaan muut pois. Kauris yrittää mielellään pujotella muiden liiveihin ja hakea muiden kautta menestystä.

Mikäli Kauris yrittää selviytyä omin avuin eikä tietenkään tässä onnistu , hän alkaa syyttää muita uransa torpedoimisesta. Kauriilla on äärimmäisen ikävä tapa elää aivan helvetin vanhoiksi. Olet hyvin piittaamaton ja epäkäytännöllinen, jonka vuoksi toistat virheistäsi ja erehdyksiäsi kuin magnetofoni yhä uudelleen ja uudelleen. Kaikki ihmiset ja jopa eläimet pitävät sinua harvinaisen tyhmänä. Olet valmis sahaamaan vaikka oman pääsi irti, jotta saisit ”ystäväsi” sanomaan, ”sä olet mun paras ystävä”.

Seuraavalle ystävälle haukut edellisen ystäväsi ja olet valmis syömään vaikka omaa paskaasi, jotta saisit ”ystäväsi” sanomaan, ”sä olet mun paras ystävä Mikä tahansa joka miellyttää muita Motto: Keräilet erilaisia aseita ja kiikareita. Et tee vaikutusta lähimmäisiisi, joita raivostuttaa pöyhkeytesi. Sinulla ei ole lainkaan itseluottamusta, jonka vuoksi pelkäät kaikkea silmittömästi.

Kaloilla on taipumus kiristää valtaapitäviä. Nuorena Kalat yleensä lähettävät nimettömiä uhkauskirjeitä tärkeille ihmisille, nimitellen näitä hassuilla, loukkaavilla nimillä.

Koska Kalat vain haaveilevat kaikesta, he ovat vaarattomia tomppeleita ja kelpaavat taustakävelijöiksi TV-uutisten katunäkymä-filminpätkiin. Kalat tekevät valtavasti itsemurhia, koska he pelkäävät, että joku tulee ja nitistää. Kalat pelkäävät myös itsensä murhaamista, joten he yrittävät kusettaa itseänsä tekemällä itsemurhan hukuttautumalla.

Kalat ovat niin typeriä, että luulevat olevansa Kaloina hukkumattomia. Tämän vuoksi Kaloja naarataan paljon järvistä, meristä, joista ja kylpyammeista. Kaloilla on erinomaisen huvittava taipumus sotkea itsensä melkoiseen soppaan, joten Kalat sopivatkin parhaiten keittoihin. Mikä tahansa numero, joka nousee alitajunnasta Onnenväri: Kaikki neuroottiset värit Motto: Näytänkö pysähtymismerkin liian aikaisin, vai liian myöhään.

Miten pysäytän juuri oikean bussin, kun ne ajavat yhtenä pitkänä letkana. Pahimmassa tapauksessa oma bussi ryhmittyy vasemmalle kaistalle muiden taakse, jolloin pitäisi ampua hätäraketteja saadakseen katsekontakti kuskiin. Jos muita busseja ei ole häiritsemässä, niin kuskit katselevat järjestään vasemmalle ja saat seistä lapio suorana lippua heilutellen, kunnes kuski viime tingassa väläyttää vilkkua ja koukkaa pysäkille.

Ovi ei koskaan osu kohdalle. Jos seisot paikallasi, kuski tulkitsee ettet ole tulossa kyytiin, ja heittää kurat kengillesi. Jos liikut oikealle, niin kuski painaa kovemmin jarrua, ja jos liikut vasemmalle, niin hän höllää sitä.

Tarkoitus lienee saada ovi vähintään kymmenen metrin päähän paikasta, jossa seisot. Millaisen lipun pyydän kuskilta? Jos sanoo keskustaan, niin koko bussi nauraatakapenkkiä myöden. Jos sanon kertamaksu, niin kuski vittuilee: Sitten on vielä seutulippuja ja muita hässäköitä, mutta kuskilta ei apua heru, hän on kiinnostuneempi vasemmasta sivupeilistä kuin sinusta. Maksu pitäisi suorittaa tasarahalla. Kokeile maksaa satasen setelillä kertamaksu ja kuski kaivaa sinulle ämpärillisen vaihtorahaa takaisin.

Laitanko rahat tiskille, vai lyönkö ne kuskille kouraan. Teit niin tai näin, kuski murahtaa ja vittuilee minkä kerkiää. Kun laitoin kahdenkympin setelin tiskille,kuski kehtasi murahtaa: Kuskeilla on kiihdytysajajan refleksit ja keilaajan pelisilmä. Pitää saada monta näyttävää kaatoa. Bussin nytkähtäessä liikkeelle, alkaa ihmisflipperi. Yrität epätoivoisesti poukkoilla kohti takaosaa, huomataksesi,että vain käytävänpuoleisilla penkeillä istutaan, tai niillä matkustaa jonkunostoskassi.

Kun ystävällisesti pyydät saada istahtaa "vapaalle" paikalle, niin matkustaja nousee hitaasti kuin lehmä suosta, mittaillen sinua katseellaan, ikään kuin arvioiden sinun hygieniatasosi luokitusta. Jos bussi on tyhjä, niin sinusta tulee automaattisesti spurgumagneetti. Bussikuskeilla on pirullinen tapa haalia kyytiin kaikki haisevimmat spurgut, mitä maa päällään kantaa, ja he kaikki haluavat tulla laulamaan juuri sinulle.

Ei auta mikään, spurgun on pakko liimautua kainaloosi kuin kuumemittari. Jos olet hiljaa, olet paska jätkä, jos avaat suusi hän oksentaa siihen. Pahimmassatapauksessa kuski heittää sinut ulos. Linja-autossa on tunnelmaa, ja sen voi aistia esim. Krimi-turkkeihin puetut muumiot miehittävät bussin etuosan, ja he yrittävät peitellä vuotavista kroonikkovaipoista leviävää eteeristä tuoksuaan, kaatamalla pullollisen myskiä päällensä.

Takapenkillä matkustavalle astmaatikolle tämä on kuin sinappikaasua, ja hän joutuukin pumppaamaan inhalaattoriaan kuin olisi täyttämässä jalkapalloa. Tunnelmaa ei paranna sekään, että aamukahvin ärsyttämä suolisto saa matkustajatmoukaroimaan karmeita lettupieruja. Miksei sitä voinut paukutella bussia odotellessa, pitikö ne parhaat pommit säästellä bussiin?! Älä koskaan istu takaovien läheisyydessä. Kun ovet aukeavat, joudut auttamaan äitiä, jonka rattaissa istuu vuotias poika.

Kiitoksen sanaa ei heru, ja kun yrität takaisin paikallesi, niin hehkeä kassi-alma on taikonut juustosämpyläsi sillivoileiväksi, istumalla hajareisin eväskassisi päälle. Jos yrität lukea lehteä bussissa, niin hartioillesi kasvaa äkkiä kaksi päätä lisää. Bussista poistuminen on sekin suuri seikkailu. Bussissa ei ole tapana paljoa puhua, ja katsekontaktia tulee vältellä.

Kun joku ikkunapaikkalainen haluaa jäädä pois, hän pomppaa pystyyn kuin jousi ja mitään sanomatta pyyhkii suupielesi takamuksellaan, ähkiessään ylitsesi käytävälle. Toinen ihmistyyppi samassa tilanteessa, tyytyy vain kyyhöttämään sikiöasennossa ja aina pysäkin kohdalla kuuluu syvä huokaus. Kun sitten tilanne tulee omalle kohdallesi, niin painonappia ei näy missään. Vieressäsi istuva norsu on nukahtanut fiikus sylissään ja ei tee elettäkään siirtyäkseen. Pysäkki häämöttää jo edessä ja et ole päässyt edes käytävälle.

Dyykkaat läpi fiikuksen käytävälle huomataksesi, ettei se vitun painonappi edes toimi. Sanot kuskille, että haluat seuraavalla pois, ja kuski jarruttaa niin, että etupenkin vanhuksen lasisilmät poksahtavat lentoon kuin samppanjapullon korkit.

Bussi pysähtyy, mutta ovet eivät aukea. Kuskin viimeiset saumat vittuilla: Yleensä se vain hiljentää ja olettaa mummeleiden loikkivan ulos kahdenkympin vauhdissa. Ovathan ne voltteja heittelevät eläkeläiset hilpeän näköisiä, mutta puuhun osuessaan ne voivat haitata kuukkeleiden pesintää. Hitler-pikkujoulut - olet sammunut bunkkeriin Kristoffer Kolumbus-pikkujoulut - Et tiedä mihin olit menossa, etkä perille päästyäsi tiedä missä mahdat olla, mutta koko reissu menee kunnan piikkiin.

Tuhkimo-pikkujoulut - Tulet kotiin ilman toista kin kenkää. Prinsessa Ruusunen-pikkujoulut - Sammut sadaksi vuodeksi. Lumikki-pikkujoulut - Heräät aamulla seitsemän miehen kanssa.

Punahilkka-pikkujoulut - Heräät isoäidin kanssa samasta vuoteesta Keisarin uudet vaatteet-pikkujoulut - Heräät aamulla alasti kadulla Ruma ankanpoikanen-pikkujoulut - Aamulla vieressäsi on väärät munat. Nalle Puh-pikkujoulut - Aamukankeudessa et saa sormia varpaisiin ja hampaissa on plakkia kuin olisit pessyt ne hunajalla. Roope Ankka-pikkujoulut - Olet hommannut ison kasan rahaa ilman housuja. Mikki Hiiri-pikkujoulut - Korvat ovat turvonnet palloiksi, käsissäsi on valkoiset käsineet, mutta frakista ei ole tietoakaan.

Iso Paha Susi-pikkujoulut - Henki haisee niin pahalle, että voit puhaltamalla kaataa ladon. Hannu ja Kerttu-pikkujoulut - Aamulla voit kätevästi suunnistaa vessaan yöllä laatoitettua vanaa seuraillen. Peppi Pitkätossu-pikkujoulut - Heräät aamulla hevosen ja apinan välistä. Kultakutri-pikkujoulut - Heräät partnerisi "Kuka on nukkunut minun sängyssäni? Moby Dick-pikkujoulut - Jokin hakkaa sisuskalujasi ja tahtoo ulos. Suomalainen pikkujoulu - Lompakko on tyhjä, kännykkä on hukassa, päässä soi tango delirium etkä uskalla edes vilkaista kuka vieressäsi kuorsaa.

Jos syöt jotakin, eikä kukaan näe, siinä ei ole kaloreita. Jos juot kevytlimsan ja syöt suklaapatukan, kevytlimsa mitätöi suklaapatukan kalorit. Jos syöt toisen henkilön kanssa, etkä syö enempää kuin hän, kaloreita ei lasketa. Lääkkeeksi syödyn ruoan kaloreita ei milloinkaan lasketa, esimerkkinä kaakao ja juustokakku.

Jos lihotat ihmiset ympäriltäsi, näytät itse hoikemmalta. Elokuviin liittyvät ruuat, ku popcorn ja perunalastut, eivät lihota, koska ne ovat osa elokuvaelämystä, eivätkä ravintoa. Puolittaminen saa kalorit valumaan ulos. Jos valmistat ruokaa, ei välineistä nuolluissa aineissa ole kaloreita.

Samanvärisissä ruoissa on sama määrä kaloreita, esimerkiksi pinaatti ja päärynäjäätelö, herkkusienet ja vaniljajäätelö. Suklaa on universaali väri ja siksi sopii yhteen minkä tahansa muun värin kanssa. Kylmissä ruoissa ei ole kaloreita, koska kalorit ovat lämmön yksiköitä esim. Ulko-olosuhteissa alle 15 C-asteen lämpötilassa mikä tahansa nautittava lasketaan kylmäksi, esim. Kurssi 1 Kuinka täytetään jääpalamuotti – Askel askeleelta diakuvien kera. Kurssi 3 onko mahdollista nostaa WC-istuin ennen virtsausta, ja onko mahdollista virtsata osumatta lattiaan, seiniin ja ammeeseen.

Kurssi 4 Perustavanlaatuiset erot likapyykkikorin ja lattian välillä – Piirtoheitinkalvoja ja funktiota kuvaavia käppyröitä.

Kurssi 5 Päivällisen jälkeen: Osaavatko likaiset astiat lentää itsestään tiskikoneenseen? Kurssi 6 Oppia löytämään tavaroita, aloittaen etsintä sieltä missä ko. Kurssi 7 Kukkien antaminen vaimolle ei ole vahingollista terveydelle – Kuvia ja ääninauha. Kurssi 8 Tosimiehet kysyvät tietä kun he ovat ajaneet eksyksiin – Kertomuksia todellisuudesta.

Kurssi 9 Onko geneettisesti mahdotonta istua rauhallisena kun vaimo taskuparkkeeraa? Kurssi 10 Perustavanlaatuiset erot äidin ja vaimon välillä – Roolipeli.

Kurssi 11 Kuinka tulla täydelliseksi ostoskaveriksi – Rentoutumistekniikka, meditaatio ja hengitysharjoituksia. Kurssi 12 Kuinka parantaa muistamattomuutta kun kysymyksessä ovat syntymäpäivien ja vuosipäivien muistamiset sekä se, että muistat soittaa kun tiedät tulevasi myöhässä – Sähköshokit ja täysi lobotomia. Suunnittele se etukäteen, ehkä jopa edellisenä iltana, jotta herkullinen ruoka olisi valmiina, kun hän saapuu kotiin.

Näin kerrot hänelle, että olet ajatellut häntä ja huomioit hänen tarpeensa. Useimmat miehet ovat nälkäisiä tullessaan kotiin ja hyvä illallinen varsinkin hänen lempiruokaansa on osa lämmintä vastaanottoa.

Käytä 15 minuuttia lepäämiseen, jotta olisit virkeä, kun hän tulee töistä. Parantele meikkiäsi, laita hiuksiisi nauha ja näytä raikkaalta. Hän on juuri ollut uupuneiden työnkavereiden seurassa. Hänen tylsä päivänsä voi tarvita piristystä ja yksi sinun velvollisuuksistasi on piristää häntä. Käy talo läpi viimeisen kerran juuri ennenkuin aviomiehesi saapuu. Kerää koulukirjat, lelut, paperit ym.

Aviomiehesi tuntee tällöin löytäneensä rauhan ja järjestyksen tyyssijan ja sinäkin piristyt. Loppujen lopuksi hänen tarpeidensa huomioiminenhan takaa sinulle huikean henkilökohtaisen tyydytyksen tunteen.

Käytä muutama minuutti lasten kasvojen ja käsien pesuun jos he ovat pieniä , kampaa heidän hiuksensa ja jos vain mahdollista, vaihda heidän vaatteensa. Hehän ovat pikkuaarteita ja aviomiehesi haluaa nähdä heidät sellaisina. Eliminoi imurin, pesukoneen ja kuivausrummun äänet hänen kotiintuloaikansa lähestyessä.

Kannusta lapsia olemaan hiljaa. Ota hänet vastaan hymyilemällä lämpimästi ja osoita, että haluat vilpittömästi miellyttää häntä. Sinulla saattaa olla useita tärkeitä kysymyksiä hänelle, mutta nyt ei ole niiden aika. Anna hänen puhua ensin - muista, että hänen keskusteluaiheensa ovat aina sinun asioitasi tärkeämpiä.

Älä koskaan valita, jos hän on myöhässä tai menee ulos illalliselle tai muihin huvituksiin ilman sinua. Sen sijaan yritä ymmärtää hänen rasittavan elämänsä paineita ja hänen todellista tarvettaan rentoutua töiden jälkeen. Sinun tavoitteesi on tehdä kodista rauhan, seesteisyyden ja järjestyksen tyyssija, jossa miehesi voi uudistua henkisesti ja fyysisesti. Älä valita, jos hän tulee myöhään kotiin tai jos hän on koko yön poissa kotoa. Se on pientä verrattuna siihen, mitä hän on voinut joutua kärsimään päivän aikana.

Vie hänet makuuhuoneeseen lepäämään tai mukavaan nojatuoliin istumaan. Valmista kylmä tai kuuma juoma häntä varten. Tarjoudu ottamaan häneltä kengät jalasta ja pöyhi hänen tyynynsä. Puhu hiljaisella, rauhoittavalla ja miellyttävällä äänellä. Muista, että hän on perheenpää ja on siis aina oikeuden-mukainen ja rehellinen.

Sinulla ei ole oikeutta epäillä häntä. Hyvännäköinen mieluiten hiuksia päässä 2. Pitää minulle ovea auki 3. On tarpeeksi rahaa hyvään illalliseen 4. Kuuntelee enemmän kuin puhuu 5. Kantaa ruokakaupan kassit kotiin 7. Omistaa ainakin yhden solmion 8.

Arvostaa hyvää kotona tehtyä ruokaa 9. Muistaa syntymä- ja vuosipäivät Romanttinen ainakin kerran viikossa. Ei liian ruma kalju OK 2. Ei lähde ajamaan ennen kuin olen auton sisällä 3. Työskentelee säännöllisesti - törsää silloin tällöin ulkona syömiseen 4. Nyökkäilee suunnilleen oikeissa kohdissa, kun puhun hänelle 5.

Yleensä muistaa kertomiensa vitsien juonen 6. Riittävän hyvässä kunnossa että jaksaa siirrellä huonekaluja 7. Käyttää paitaa joka peittää hänen mahansa 8. Osaa olla ostamatta shampanjaa kierrekorkillisissa pulloissa 9. Muistaa laskea vessan istuimen Ajaa partansa useimpina viikonloppuina. Ajelee korva- ja nenäkarvat 2. Ei röyhtäile eikä raavi itseään julkisesti 3. Ei lainaa rahaa liian usein 4. Ei nukahda kun kerron hänelle tärkeitä asioita 5. Ei kerro samaa vitsiä liian usein 6.

Riittävän hyvässä kunnossa päästäkseen sohvalta ylös viikonloppuisin 7. Yleensä käyttää saman parin sukkia ja puhtaita alusvaatteita 8.

Arvostaa hyvää einesateriaa 9. Muistaa nimesi tarvittaessa Ajaa partansa edes joinakin viikonloppuina. Ei säikäytä pikkulapsia 2. Muistaa, missä wc on 3. Ylläpito ei vaadi liikaa rahaa 4. Kuorsaa vain kevyesti nukkuessaan 5. Yleensä muistaa, miksi nauraa 6. Riittävän hyvässä kunnossa seisoakseen omin avuin 7. Useimmiten käyttää vaatteita 8. Pitää pehmeistä ruuista 9. Muistaa, mihin jätti hampaansa Muistaa, että on viikonloppu.

Riisuu vaatteet ja laittaa ne pyykkikoriin - valko- ja kirjopyykki erikseen. Laittaa aamutakin päälle ja menee kylpyhuoneeseen. Menee peilin eteen ja katsoo itseään tarkasti. Rentouttaa vatsalihakset, jolloin vatsa pömpöttää ja nainen tuntee itsensä lihavaksi. Ottaa kasvopesulapun esiin, sekä pesulapun käsien, jalkojen ja selän pesua varten. Ottaa myös esiin jalkaviilan kantapään kovettumia varten. Pesee hiuksensa erikois-shampoolla, joka sisältää avokadoa, hunajaa ja 83 eri vitamiinia ja hivenaineita.

Pesee hiuksensa toistamiseen samalla shampoolla. Laittaa hiuksiinsa erikois-hoitoainetta, joka sisältää avokadoa ja hunajaa ja antaa vaikuttaa 15 minuuttia. Pesee kasvonsa huolellisesti 10 minuuttia sikakalliilla saippualla, joka sisältää päärynää. Nyt kasvot ovat punaiset kuin hummeri. Pesee kehonsa yhtä kalliilla saippualla, joka sisältää pähkinöitä ja karviaismarjoja. Huuhtelee nyt hoitoaineen hiuksista, mikä kestää 10 minuuttia, koska nainen haluaa olla varma siitä, että kaikki hoitoaine on poissa, muuten kampauksesta voi tulla painava ja littana.

Ajaa kainalo- ja säärikarvat, mutta päättää käyttää bikinilinjojen kohdalla epilaattoria. Ravistaa pois kaikki vedet suihkussa. Astuu suihkusta Afrikan kokoisella pyyhkeellä, jolla kuivattaa kehonsa. Kietoo hiuksien ympäri super-imukykyisen pyyhkeen. Hyökkää ylimääräisten karvojen, finnien ja muitten näppyjen kimppuun sormilla tai pinseteillä.

Laittaa aamutakkinsa päälle ja palaa makuhuoneeseen. Nyt kestää vielä puolitoista tuntia kun nainen pukee päälle. Riisuu vaatteensa sängyllä istuen ja heittää ne pitkin lattiaa. Menee peilin eteen ja puristaa vatsalihaksia. Katsoo peniksen kokoa, rapsuttaa muniaan ja haistelee sitten sormiaan. Ei ota pesulappua esille koska ei omista sellaista. Pesee kasvonsa myrkynvihreällä saippualla.

Päästää pierun ja nauraa, koska kylpyhuoneessa kaikuu niin jännästi. Rauhoittuu, mutta kuolee taas naurusta kun tuntee pierun hajun. Pesee arvokkaammat kehonosansa ja sitä ympäröivää aluetta. Pesee takapuolensa saippualla ja jättää saippuaan karvoja.

Pesee tukkansa jollain shampoolla eikä käytä hoitoainetta. Pissaa tyytyväisenä suihkun viemäriin. Huuhtelee shampoon ja saippuan pois ja astuu heti suihkusta, mutta ei huomaa, että oli unohtanut vetää suihkuverhon suojaksi kun meni suihkuun. Nyt koko kylpyhuone - vessapaperi mukaan lukien on läpimärkä. Katsoo itseään peilistä, puristaa lihaksiaan ja katsoo peniksensä kokoa. Ei muista sammuttaa valoja. Menee takaisin makuhuoneeseen, pieni pyyhe lantion ympärillä. Heittää märän pyyhkeen sängylle ja antaa sen mielellään olla siinä.

Poraa siihen niin monta kahdeksan millin reikää kun perheessäsi on jäsentä. Laita sitten sormi toiseen reikään ja kynä toiseen. Näin sinulla on kätevä harppi. Pujota sukkahousuihin ne kasetit, mihin et ole nauhoittanut "Päivän lööppiä", ja jätä ne sukkahousuitta, joihin olet. Näin nauhat eivät mene sekaisin. Näin saat ulostustasi tarkkailemalla selville kuinka kauan kunkin ruuan sulaminen kestää. Anna omenan kasvaa kesänajan ja poimi se syksyllä puusta. Näin saat ystävät ihmettelemään miten ihmeessä se omena on sinne sukkahousuihin saatu.

Tunge palloksi puserretut sukkahousut leikkurin pakoputkeen. Sauhu ei siitä vähene, mutta pääset eroon vanhoista sukkahousuista.

Voit välttää tämän sullomalla etulyhtyjen umpiot täyteen sukkahousuja. Näin valot himmenevät huomattavasti ja vastaantulevat autoilijat ovat kiitollisia. Sido kahva solkiin kiinni vanhoilla sukkahousuilla, niin meteli vähenee. Sama pätee vara laskuvarjon laukaisukahvaan. Kääri sukkahousut rullalle ja pujota ne sieraimeesi - kyllä siinä hammaslankavaivat unohtuvat.

Tämän voit välttää, jos liimaat sukkahousut postilaatikon kanteen. Hakiessasi postia voit tarttua hampaillasi sukkahousuihin ja avata kannen. Näin molemmat kädet jäävät vapaiksi.

Siksi kannattaakin vetäistä pankin ulkopuolella sukkahousut päähän ja rynnätä nopeasti sisään toimittamaan asiansa. Mutta jos lisäät löylyveden joukkoon pari tusinaa käytettyjä sukkahousuja, on tuloksena pitkät ja pontevat löylyt. Voit välttää tämän, mikäli kaadat kahvinporot käytettyihin sukkahousuihin kun laitat porot suodattimeen.

Keittämisen jälkeen on helppo heittää koko pussukka roskikseen. Mutta jos pujotat sekä kiekon että mailan samoihin sukkahousuihin, pelaaminen helpottuu kummasti. Kevään tullen voit kerätä sukkahousut ja hiekat talteen ja käyttää ne syksyllä uudelleen.

Pujota kellokätesi sukkahousujen jalkaosaan yön ajaksi ja nukut hyvin. Täytä sukkahousun kärkiosaa makkarankuorilla, niputa ne yhteen ja ripusta terassin katosta roikkumaan. Siinäpä näppärä, mutta äänetön tuulikello. Näin Pietari ei tunnista sinua tai puhettasi, ja pääset Taivaaseen.

Viivaa vain yli kaikkien tuntemattomien nimet. Näin säästät, koska sinun eitarvitse ostaa kirjanmerkkiä. Irtonaisia sivuja voit käyttää ostoslistoina. Voit hämätä toisia luulemaan, että sinulla on kännykkä pitämällä autoa ajaessasi kädessäsi vanhaa TV: Näin voit aina varmistua siitä, että valo sammuu sulkiessasi oven. Kääri sen sijaan itsesi ilmastointiteippiin. Lika lähtee irti irrottaessasi teippiä.

Käytä sen sijaan marmeladia. Kesällä kannattaa varoa mehiläisiä. Sen sijaan, että vahingossa viiltäisit sormeesi ruokaa laittaessasi, pyydä jotakuta toista pitämään vihanneksista kiinni kun sinä leikkaat. Sen sijaan voit matkia uimahallissa käyntiä täyttämällä kylpyammeesi kylmällä vedellä, kaatamalla siihen klooria ja virtsaamalla siihen ennen kuin menet veteen. Lomalle lähtiessään nainen jättää arkiminän kotiin ja korvaa sen uudella, paremmalla.

Se ei tarkoita suoranaista valehtelemista vaan totuuden kaunistelemista. Lomallahan tapaa ihmisiä, joita ei sen jälkeen näe enää ikinä yleensä onneksi! TYÖ -I have worked for almost all airlines in the world. Seison kassassa Anttilan vaateosastolla. Leikkasin nämä shortsit vanhoista farkuista aivan itse.

Ja kerran batiikkivärjäsin yhden T-paidan. Otin siskostani kuvan kummitädin neulomassa puserossa. Olen lähettänyt hakemuksen Teatterikouluun. Siitä on jo kolme vuotta, mutta kuitenkin.

Olin au pairina perheessä, jossa madame osteli jatkuvasti uusia huonekaluja. Olen ollut kerran aikaisemminkin inter-raililla.

Talvilomalla olin isän ja äidin kanssa Muoniossa. En ole pystynyt pitämään yhtään miestä viikkoa pitempään. Satuin kerran samaan ravintolaan Tapani Kansan kanssa. Olen työtön ja asun muiden nurkissa. Viina on ainoa ilo elämässäni. Kotona minulla ei ole ystäviä. Espanjassa olut on halvempaa. On aivan ihmeellistä, miten pizzan koko vaihtelee eri maissa.

Siksipä olenkin täällä Rodoksella. Ainakin Frank Sinatra väittää niin. Herrajumala, sinä olet viides tällä viikolla! No, kerran vuodessahan sitä vain matkataan. Helkkari, taas yksi bratwursti. Missä ovat kaikki upeat amerikkalaiset? Jos me nyt menemme sänkyyn, et kai roiku minussa seuraavat kaksi viikkoa? Kaikki, jotka pistävät minulle kaljan ovat ystäviäni. Ainakin niin kauan kun lasi on taas tyhjä.

Ruotsalaiset ovat vielä pahempia. Nuorilla ei välttämättä ole edes ollut vakituista kumppania, jolloin he eivät ole voineetkaan fantasioida seksistä jonkun muun kanssa. Alistettuna olemisesta oli haaveillut lähinnä nuoret miehet; yli vuotiaista vain harvat olivat siitä kiinnostuneita.

Sama oli dominoivana olemisen kohdalla. On huomattava, että nuorissa oli enemmän biseksuaaleja ja juuri he näyttivät olevan alistettuna olemisesta kiinnostuneita.

Tässäkin jo työtä riitti. Seksifantasiakyselyn vastaukset on jaettu kahteen eri merkintään. Tässä osassa on kerrottu mm. Ykkösosassa on kerrottu vastaajien taustatiedot sekä fantasiat, joita vastaajilla on ollut, joten aloita lukeminen siitä. Suurin osa kaikista vastaajista oli sitä mieltä, ettei heillä ole ollut mitään epätavallisia seksifantasioita.

Naiset olivat miehiä useammin sitä mieltä, että jokin heidän fantasioistaan on epätavallinen. Epätavallisiksi fantasioiksi vastaajat kokivat seuraavanlaisia: Kaikki eivät tarkentaneet, mitä fantasiaansa he pitävät epätavallisena. On mielenkiintoista, että esimerkiksi anaalin nuoleminen tai pissajutut koettiin tavallisesta poikkeavana fantasiana.

Tässäkin kyselyssä kun tuli ilmi, että rimming on suht yleinen fantasia: Pissajutuistakin on fantasioinut monet, lue tarkemmin osasta yksi. Osa vastaajista on tuntenut häpeää seksifantasioistaan. Avoimessa vastauksessa oli mahdollista tarkentaa, mistä ja miksi on tuntenut häpeää. Jotkut naiset ovat tunteneet häpeää jopa ylipäätään siitä, että ovat fantasioineet.

Samaan ikäluokkaan kuuluva toinen nainen taas oli kommentoinut seuraavasti: Näiden lisäksi muutama nainen kaikki alle 25v mainitsi tietyn fantasia-aiheen, joka on aiheuttanut häpeää. Pissaleikit saivat kaksi mainintaa, age play yhden.

Miehillä häpeän tunnetta oli aiheuttanut mm. Myös 25—vuotias mies kertoi, että omaan anaaliin liittyvät fantasiat ovat aiheuttaneet häpeää, koska hänellä on pelko asian tulemisesta yleisesti julki. Anaaliseksi on aiheuttanut häpeää myös muulla tavoin, sillä eräs 25—vuotias mies kommentoi seuraavasti: Eräs nuori mies kertoi sellaisten fantasioiden aiheuttaneen häpeää, jotka ovat oikeasti toteutettuina laittomia.

Avoimessa vastauksessa oli mahdollista kertoa siitä, onko jakanut fantasioitaan kumppaninsa kanssa ja onko fantasioita toteuttanut oikeassa elämässä. Tässä joitakin esimerkkejä vastauksista. Olen nuollut puolison anaalia ja anaalifistannut rystysiä myöten, puoliso on sormettanut minun anaaliani. Pissaleikit tuskin koskaan toteutuvat. Eräs mies ei ikätietoa kertoo seuraavasti: Tiedän kuitenkin että raiskatuksi tulemisen haluan pitää vain fantasiana enkä koskaan oikeasti kokea sitä.

Pitkään myös luulin seksin oman sukupuoleni kanssa olevan vain fantasiaa sillä sopivaa partneria ei ole helppo löytää enkä pidä kaikista homoseksin muodoista lainkaan. Useimmat kertoivat siitä, mitä fantasioita ovat muun muassa toteuttaneet. Useat huomauttivat erityisesti raiskausfantasiasta, että kyseessä on todellakin vain fantasia.

Nainen 36—45v vastasi seuraavasti: Kumma kyllä, minut on nuorena oikeasti raiskattu, mutta silti fantasia raiskatuksi tulemisesta kiihottaa. Mutta on siis pelkkä fantasia, jolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, miltä raiskaus oikeasti tuntuu.

Fantasiassa miehet kyllä, heitä on kaksi — nuori ja vanha , ottavat minut siten, että nautin siitä. Toinen samaan ikäluokkaan kuuluva nainen kertoo näin: Niistä on vain suodatettu osa pois, esim. Olen päässyt toteuttamaan sekä itseni että kumppanin fantasioita ja pääsääntöisesti kokemukset ovat olleet oikein mukavia.

Muutama asia on tuntunut ajatuksissa kiihottavammalle kuin toteutuksessa. Joitakin ajatuksia on olemassa, joita haluaisin päästä oikeasti toteuttamaan. On myös joitakin, esim joku raiskausfantasia, jota en haluaisi oikeasti kokea.

Jotkut koetut asiat ovat olleet varsin onnistuneita, kuten kolmen kimppa, mutta eivät kaikkien kanssa toimisi tai ovat osoittautuneet jälkeenpäin vähän hankaliksi asioiksi. Kaksoispenetraatio jäänee myös fantasian asteelle, oikeassa elämässä menisi varmaan vaan kauheaksi säheltämiseksi enkä varmaan siitä loppuunsa edes nauttisi. Seksi naisen kanssa ja pissaleikit menee taas kategoriaan en ole varma asiasta. Ajatuksen tasolla aivan äärettömän kiihottavia, mutta en sitten tiedä.

Roolileikeistä taas ei tule mitään kun ei yksinkertaisesti vaan pidä pokka! Eräs nainen kertoo seuraavasti: Joku muu -sukupuolen valinnut nuori kertoi näin: Osa on syntynyt mielenkiinnosta tai sitten vain tämän kieron ajatusmaailman kanssa. Joku muu -sukupuolen valinnut vastasi kysymykseen seuraavasti: Itseppä tuo ei niin omia ajatuksiaan jaa, ellen niitä koita kaivella.

Miehistä alle kolmasosa oli vastannut jotain tähän kysymykseen. Suurimmaksi osaksi näissä vastauksissa tuotiin ilmi, että fantasioita on kerrottu kumppanille ja vastaanotto on ollut positiivista.

Jotkut kuitenkin pitivät fantasiat vain oman päänsä sisällä. Fantastiset fantasiat jäävät oman pään sisään. Jo pelkkä kertominen voi olla kiihottavaa, ja on kiihottavaa tietää toisen fantasioista vaikkeivät täysin kohtaisikaan omia. Kannattaa ehdottomasti kertoa sitten kun partneri on tutumpi! Hän on kuunnellut tuomitsematta ja ollut valmis kokeilemaan kaikkea kohtuuden rajoissa. Sama on toiminut myös toisin päin, enkä muista että kumppanini toteutuskelpoisista fantasioista kovin moni olisi jäänyt kokeilematta.

Yli puolet oli kertonut ainakin joistain fantasioistaan, mutta pieni osa ei ollut kertonut fantasioistaan lainkaan esimerkiksi kumppanin reaktioita peläten.

Puolisoni on kiinnostunut anaaliseksistä, eipä siinä ollut mitään sen kummempaa kun asiasta kertoi kun kiinnosti minuakin vastaanottavana. Mutta omasta mielestäni olen arka kertomaan omia fantasioitani. Kertomukset löytyvät erillisestä postauksesta , jonne saa myös jättää lisää kertomuksia fantasioistaan. Seksifantasiakyselyn lopussa oli mahdollisuus kertoa lyhyesti jokin omista fantasioistaan.

Vain pieni osa oli kyseiseen kohtaan kommentoinut, mutta kyseiset tarinat siis julkaisen kuitenkin näin omana merkintänään. Suuri kiitos kaikille vastaajille. Kyselyn tulokset julkaisen blogissa pian — pysykää siis kuulolla! Ja muistakaahan vastata tämänhetkiseen seksielämäkyselyyn. Nainen 36—45v kertoi raiskausfantasiansa: Vanha ja lihava raiskaa minut ensin, mikä tuntuu erittäin vastenmieliseltä.

Sitten on nuoren vuoro; hän on ujo ja hyvin nuori, ehkä vasta 18, ja kaikesta näkee, että hän on ensi kertaa asialla. Hän ei edes halua raiskata minua, vaikka olen lattialla likaisen patjan päällä levälläni häntä varten samalla, kun vanhempi upseeri pitelee minua aloillaan.

Näen, että nuoren miehen penis jäykistyy, ja kiihotun siitä. Mies v kuvaili fantasiaansa haaremista ja peppupanoista: Heistä jokainen, kuten minäkin, rakastaa anaaliseksiä ja se kuuluu olennaisena osana ryhmäorgioihimme. Sineplexin Reverse Gangbangit ovat aika lähellä sitä, minkä haluaisin vielä joskus toteuttaa itselleni.

Nainen v kertoi ekshibitionismia sisältävästä fantasiastaan: Minulla ei olisi pikkuhousuja hameeni alla.

Mies koskettelisi minua välillä salaa ja jossain kohtaa joku toinen mies huomaisi sen. Hän tulisi juttelemaan meille ja kysyisi mieheltäni, saako hänkin koskea. Minulta ei edes kysyttäisi lupaa, kun tunnen jo vieraan miehen viileät sormet kokeilemassa märkyyttäni.

Lähdemme baarista hotelliin ja harrastamme ryhmäseksiä, jossa toinen panee minua perseeseen ja toinen pilluun. Nainen v kertoi hieman kiltimmän seksifantasian: Paljon rakkautta sisältävää intohimoista seksiä. Saan monia orgasmeja oikeassa elämässä en saa joiden aikana lähes pyörryn. Mies imee täydellisesti klitoristani ja samalla sormettaa minua peppuun. Olin ollut pilkillä aamupäivän ja läksin hiljalleen kulkemaan mökkiäni kohti jonka olin vuokrannut päivää aikaisemmin tähän tarkoitukseen.

Nousin mökin kuistille ja rupesin avaamaan ovea. Samassa silmissäni pimeni ja vaivuin tiedottomana kuistille. Heräsin hyytävään kylmyyteen ja huomasin olevani sidottuna mökin kaiteeseen kädet ja jalat levitettynä x-asentoon.

Kirosin hiljaa kovaa kohtaloani joka oli minut tähän tuonut. Samassa mökin ovi avautui ja nuori nainen tai oikeastaan tyttö tuli kuistille pukeutuneena farkkuihin ja ihastuttavaan kaulanauhaan.

Kädessään hän kantoi kannua ja ennen kuin ehdin edes kirota hän kaatoi kuumaa vettä iholleni. Se lämmitti hetkeksi minua ja sain kirotuksi mitä vittua sinä oikein teet.

Siihen kiroiluni loppuikin sillä sain pallon suuhuni. Vannoin että jos tästä hengissä selviän tapan tuon nartun hitaasti, hyvin hitaasti. Katsoin tarkemmin nuorta naista, jonka punaiset hiukset laskeutuivat alas hoikkaan selkään. Huomasin hänen ottavan partaveitsen taskustaan ja samassa jo tunsin kuinka terä viilsi matalan haavan kylmettyneeseen vartalooni.

Lämmin veri tihkui haavasta ja tyttö nauroi ja viilsi lisää haavoja eri puolelle kehoani. Nuoli haavoja ja kaatoi niihin kynsilakan poistoainetta iloisesti nauraen.

Kiemurtelin tuskissani, sillä helvetin tuli korvensi ihoani saaden minut kiemurtelemaan ja tempomaan köysiä, joilla minut oli sidottu.

Tämä huvitti suuresti nuorta naista, joka räpsi kuvia minusta. Nauraen hän painui sisälle ja jätti minut yksin hämärtyvään iltaan. Näin hänen menevän rantaan ja laittavan saunan lämpenemään. Alkoi olla kylmä ja käteni olivat jo melkein tunnottomat hänen palatessa kuistille.

Mitenkäs täällä voidaan, hän kysyi ja potkaisi munilleni saaden kyyneleet silmiini. Hän irroitti köydet ja lysähdin lähes tiedottomana kuistille. Hän kytki minut koiran talutuspantaan ja otti sähköpiiskan käteensä, lataasi virtaa munille ja sanoi, että alahan kontata kohti saunaa. Niin lähdin kiitollisena liikunnasta, joka helpotti kylmää vartaloani saaden veren kiertämään tuskallisesti pistellen kehossani.

Välillä hypähdin ilmaan sähkön purkautuessa kiveksiini. Lopulta pääsimme saunalle ja hän sitoi minut lauteen kaiteeseen samalla kun itse meni ylälauteelle. Ohimennen hän hieroi sähköpiiskallaan vartaloani, joka alkoi pikkuhiljaa lämmetä.

Mies v kertoi lyhyesti fantasiastaan: Nainen v kertoi seuraavasti alistusfantasiastaan: Niin, että käyttäisimme häntä pelkkänä panoleluna, mies olisi sidottuna. Mies v kuvaili erästä fantasiaansa seuraavasti sis. Ottaa kengät pois ja alkaisin heti pussaan ja kouriin sitä.

Se pistäis vähä vastaa, mut kantasin sen sängylle ja panisin sitä. Sit se sanois, et sen pitää mennä vessaan. Veisin sen ja jäisin kattoo ku se kakkaa ja pissaa siinä. Sit mentäs suihkuun ja pesisin sen pyllyn, minkä jälkeen panisin sitä sinne. Se yrittäs pistää vastaan mut pitäsin sitä vaa paikallaan.

Myöhemmin panisin sitä vielä rajusti suuhun. Ja se, että saisin käydä vieraissa. Mies v kertoo nahkafetissistään: Mies v kertoo fantasiastaan muun kuin oman kumppanin kanssa: Mies v kertoo bdsm-fantasiastaan: Kaulapanta missä on talutusnaru, sillä olisi kiva olla talutettavana tai taluttaa jota kuta. Mies v kertoo cuckold-fantasiastaan: Nainen v kertoo ryhmäseksiin liittyvästä fantasiastaan:

THAI MASSAGE HELSINKI ETSIN SEKSISEURAA GAY

MANSEN SEX GAY HOT XXX